Niet zomaar een horloge

Je kent het vast wel, er is weer een nieuwe dag aangebroken en je maakt je klaar voor de dag. Om de outfit compleet te maken doe jij jouw horloge om de pols. En ja hoor, batterij leeg. Met de horloges van Lloyd Watches hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. Doordat de horloges van Lloyd Watches zichzelf opladen doormiddel van lichaamsbeweging, kom jij nooit een horloge meer tegen waarvan de batterij leeg is.

Van een horloge kun je dan ook veel plezier hebben. Vaak vind dit plezier plaats overdag. De zon schijnt, het horloge valt goed op en de tijd is goed te lezen. Maar nu is het avond. Het horloge verliest zijn glas en de tijd is er niet meer van af te lezen. Met Lloyd Watches hoef je hier niet bang voor te zijn. Onze horloges zijn voorzien van een Chromalight-display, op deze wijze is de tijd goed af te lezen overdag maar ook in de avond!

Ben je helemaal nat geregend door die ene regenbui of ga je een stukje zwemmen? Dit is met een horloge van Lloyd Watches geen enkel probleem! Door de 5ATM is het horloge prima bestand tegen water! Door de stainlessteel band en 316L stainlessteel case gaat het horloge niet roesten en behouden de horloges van Lloyd Watches hun stralend vermogen.

Naast de looks, de techniek in de Lloyd Watches horloges heeft Lloyd Watches nog veel
meer te bieden. Denk aan de twee jaar garantie op ieder horloge en de visie om in de
toekomst een toonaangevend voorbeeld te zijn voor de horloge industrie op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit. Lloyd Watches wilt horloges op de markt brengen waar kwaliteit en prijs elkaar treffen.
Waar wacht je op?! Jouw Lloyd Watches horloge wacht op jou!

Onthoudt de tijd tikt.