Het verhaal van Lloyd Watches

Het is een bekend gegeven dat een echt horloge luxe, elegantie en ingetogen verfijning uitstraalt. Vaak denken we dan aan merken zoals Rolex of Omega, maar deze zijn helaas niet voor iedereen betaalbaar. Hier komt Lloyd Watches in beeld. Wij bieden hoogwaardige kwalitatieve horloges aan voor een betaalbare prijs.

Onze missie

Lloyd Watches wil een kwalitatief goed horloge op de markt brengen tegen een betaalbare prijs. Wij geloven dat een horloge dezelfde uitstraling moet hebben als de materialen waarvan het gemaakt is, namelijk kwaliteit. Onze doelgroep is dan ook niet in een notendop te omschrijven, want Lloyd Watches is voor iedereen die staat voor kwaliteit.

Onze visie

Als jonge onderneming streven we ernaar om kwalitatieve horloges op de markt te brengen tegen een betaalbare prijs. We willen een fashion icoon en symbool worden voor hardwerkende mensen die impact willen maken in deze wereld. Met oog op kwaliteit, precisie en duurzaamheid willen we in de loop van de jaren een toonaangevend voorbeeld zijn voor de maatschappij en horloge-industrie.

Over Lloyd Watches

Lloyd Watches is niet zomaar een horlogemerk. Elk horloge van Lloyd Watches is gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen en wordt met zorg in elkaar gezet. Het resultaat? Een kunstwerk om jouw pols. Een automatisch uurwerk, elegante en verfijnde uitstraling, maar dan voor een betaalbare prijs.

Dit bedrijf is mogelijk vanwege de genade van God. De tijd tikt en Jezus komt spoedig. Wij willen een zegen zijn voor de mensen om

ons heen. Om deze reden gaat 10% van de opbrengsten naar het goede doel. Wij zijn het licht van de wereld, dat God door ons heen mag schijnen in Jezus naam. Amen!

Contact

Wil je meer weten over onze horloges of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op het volgende adres:

Villa Waterranonkel 317 5146 AS Waalwijk Tel: 06-40656612

Shop nu

Ben je op zoek naar een exclusief horloge van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder! Bezoek onze shop en ontdek het horloge dat bij jou past. Vandaag besteld, morgen in huis!