Het verhaal

Een echt horloge straalt luxe, elegantie en ingetogen verfijning uit. Vaak wordt er dan gedacht aan merken zoals Rolex of Omega. Zoals bekent zijn deze merknamen niet voor iedereen betaalbaar. Lloyd Watches biedt hiervoor dan ook de oplossing.

Lloyd Watches biedt hoogwaardige kwalitatieve horloges aan voor een betaalbare prijs. Kortom: Ben jij opzoek naar een exclusief horloge van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder!

Lloyd Watches, het horloge voor jou!

Missie

Lloyd Watches wilt een kwalitatief goed horloge op de markt brengen tegen een betaalbare prijs.

Het horloge moet dezelfde uitstraling hebben als de materialen waarvan het gemaakt is, kwaliteit. De doelgroep waar wij onze focus op leggen is dan ook niet in een notendop te omschrijven, Lloyd Watches is namelijk voor iedereen die staat voor kwaliteit.

Visie

Lloyd Watches is een jonge onderneming die er naar streeft om kwalitatieve horloges op de markt te brengen tegen een betaalbare prijs. Ons verlangen bij Lloyd Watches is om een fashion icoon en symbool worden voor hard werkende mensen die impact willen maken in deze wereld.

Met oog op kwaliteit, precisie en duurzaamheid wilt Lloyd Watches in de loop van de jaren een toonaangevend voorbeeld zijn voor de maatschappij en horloge industrie. Deze visie zal misschien jaren duren, maar net als onze doelgroep willen wij impact maken, een horloge merk dat kwaliteit en betaalbaarheid combineert met een duurzame voetprint. Lloyd Watches zal binnen vijf à tien jaar zodanig ontwikkeld zijn dat er horloges te kust en te keur beschikbaar zullen zijn voor een ieder die streeft naar meer.

 Lloyd Watches is naast bovenstaande reden opgericht om impact te maken voor het koninkrijk van God. John 3:16 zegt ons dat God zijn zoon heeft gezonden om voor onze zonde te betalen. De tijd dringt, Jezus komt snel <3