Zoek je een horloge dat luxe en elegantie uitstraalt? Breng dan een bezoek aan Lloyd Watches. Het is ondertussen dé horloge winkel in Tilburg geworden en dat niet voor niets. Denk je aan luxe en elegantie, dan denk je vaak meteen aan Rolex en Omega. Die luxe en elegantie heeft echter een hoge prijs. Lloyd Watches is dan de oplossing. Want ondanks het feit dat er sprake is van een hoogwaardig en kwalitatief uitstekend horloge, koop je het voor een zeer betaalbare prijs in de horloge winkel in Tilburg.

Bekijk de horloges

Horloges in horloge winkel in Tilburg koppelen luxe aan elegantie

Lloyd Watches biedt je volledig automatische horloges met een opvallend chromalight display. Ze zijn bovendien 5 ATM waterdicht. De horloges in de horloge winkel in Tilburg koppelen luxe aan elegantie, bieden kwaliteit en zijn betaalbaar. Lloyd Watches is al dé horloge winkel in Tilburg, maar daarmee is de ambitie niet gestild. De horloges zijn steeds van het beste materiaal.

Horloge winkel Tilburg

Voor zowel de CEO als voor de horloge fanaat

Ben jij iemand die ergens voor staat en ook voor wil staan, dan kies je voor Lloyd Watches. De horloges in de horloge winkel in Tilburg kunnen door iedereen gedragen worden. Dus door de CEO maar ook door de profvoetballer en de horlogefanaat. Leg jezelf eens in de watten en verwen jezelf met Lloyd Watches. Het mooie aan de horloges is dat je de horloges altijd kunt dragen. Het biedt de perfecte combinatie tussen formeel en informeel. Je draagt altijd een meesterwerk om je pols.

Meer over Lloyd Watches

Zo efficiënt en duurzaam mogelijk gemaakt

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan het horloge en daar speelt de specialist in Tilburg graag op in. Lloyd Watches kan aan de voorwaarden voldoen en wil kwalitatief uitstekende horloges op de markt brengen die ook nog eens betaalbaar zijn. De specialist wil met name een fashion icoon worden, zonder dat bij de productie van de horloges het milieu het moet ontgelden. De horloges worden zo efficiënt en duurzaam mogelijk gemaakt. Daarmee wil Lloyd Watches een voorbeeldfunctie vervullen voor de horloge industrie met een duurzame voetprint.

Horloge winkel in Tilburg

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn

In de horlogewinkel in Tilburg wordt het bewijs geleverd dat je voor kwaliteit beslist niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen. Lloyd Watches kan de vergelijking met de duurdere merken eenvoudig doorstaan en bovendien worden de horloges nog steeds beter en fraaier. Dat er op duurzame wijze geproduceerd wordt, maakt het verhaal helemaal af en kloppend.

Shop nu